fbpx


FIECARE LOC ARE O POVESTE

Povestea a început cu Summer Coffee Lounge, “un loc de vară destinat prietenilor” – cum îl descrie administratorul localului, Crina Țintă. A urmat apoi extinderea cu încă un etaj și o redecorare cu stil, și astfel a luat ființă un local cu muzică bună și prețuri rezonabile care găzduia periodic party-uri tematice. “În ziua in care am deschis, Adrian, fratele meu, împlinea 30 de ani. De aici, denumirea localului No: 30. E un business de familie, de suflet”, spune Crina.

“Ne-am bazat întotdeauna pe cerințele clienților, care ne erau și prieteni în mare parte; se strângeau la noi ore bune (de obicei după program) și începuseră de pe atunci să comande mâncare de la restaurantele din jur. Practic, prietenii veneau pe la noi, mâncau, povesteau și beau. Așa a luat ființă Food-Wine-Music. Prescurtat: Story”.

Ce aduce nou la Târgoviște?

Crina Țintă: Pentru a ne evidenția a trebuit să venim cu ceva nou. De altfel, a fost și o convenție a noastră cu bucătarul pe care l-am ales: servim fructe de mare, nu servim papanași și clătite. Deosebit, nu? A fost nebunia lui practic, care mie mi-a surâs din prima.

Totul proaspăt și gătit cu simț de răspundere, am adăuga noi…

C.Ț.: Produsele le cumpărăm zilnic, le alegem cu grijă, suntem conștienți că doar așa ne păstram clienții.

Cum au reacționat târgoviștenii la acest tip de meniu, mai puțin obijnuit pentru Centrul Vechi?

C.Ț.: Spre surprinderea noastră, feedback-ul a fost unul foarte bun, am reușit chiar să dăm un trend în acest sens. Practic, am schimbat meniurile din oraș și din Centrul Vechi. Am schimbat tradiționalul șnițel de pui, ciorbița și pizza.

Vinurile de la Story (food, wine, music)… spun și ele o poveste?

C.Ț.: Vinurile noastre spun orice poveste după 3, 4 pahare.

De curând, aveți și livrări la domiciliu. De ce a fost acesta următorul pas în dezvoltarea afacerii?

C.Ț.: Livratul a fost necesar pentru că, atunci când clientul îți vine zilnic în restaurant și apoi, două-trei zile pur și simplu nu este in the mood pentru a veni, dar vrea totuși să mănânce de la tine, nu îl poți trimite în altă parte. Practic, cererea te onorează…

Ce pregătește Story pentru viitor?

C.Ț.: Ne reinventăm constant. Nu pregătim nimic în mod special, dar niciodată nu știi ce poate ieși dintr-o masă caldă, un pahar cu vin și o poveste frumoasă.

Practic, ăștia suntem noi: Story – Food, Wine, Music.

4
2